Inca ceva

vineri, 30 ianuarie 2009

Hello Dude :)

Acu` cate zile chiar mi`a fost pusa intrebarea urmatoare : ” De ce ti`ai facut domne blog ?”
N`am raspuns atunci , nu pentru ca nu stiam ce sa zic ,pentru simplu fapt ca n-am vrut ;) !

Da m`am gandit mai bine si am ajuns sa concluzia ca ar trebui sa arunc raspunsu` aici , direct , fara alte explicatii :) !
Mi`am facut blog pentru ca am simtit nevoia de a ma ” distra “ trantindu`mi gandurile , sau doar pentru faptu` ca asta asta am vrut :)


Numa`bine , v`am pupat :* !

8 comentarii:

  1. Orice alegere pe care o facem are loc in functie de sistemul de valori al fiecaruia. Poti sa spui "pentru ca asa am vrut" insa urmeaza intrebarea "De ce ai vrut asa?".
    Facem multe chestii carora nu le gasim o motivare dar in sinea noastra motivarea exista, doar ca pe moment nu ne dam seama de ea.
    Anul trecut, o perioada de 3 luni am avut program la psiholog. In tot acest timp am avut grija sa retin si anumite amanunte care mi'ar prinde bine si anume ca:
    Multi oameni nu fac diferenta intre caracter si personalitate. Ba auzi "X are un caracter puternic" sau "X are o personalitate puternica. Defapt Personalitatea cuprinde: Temperamentul (cu care ne nastem!), Caracterul (pe care ni'l formam in timp, prin trairi, sentimente, emotii) si Sistemul de Valori (care depinde de caracter si temperament... o imbinare intre cele doua).

    Asa am invatat despre Sistemul de Valori. Alegem sa facem anumite lucruri in viata carora ne este greu sa le gasim motivarea sau nu o gasim deloc (dar ea exista acolo, undeva).

    RăspundețiȘtergere
  2. Hellow.:).Dragut blog.:).Sunt cam adevarate toate lucurile scrise.:).Nu prea stiu ce sa scriu,dar e foarte interesant.Te pup:x>:D<.Hei,sa mai scri.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt multe lucruri in viata...dar cel mai important este si va ramane dragostea...

    RăspundețiȘtergere
  4. :> mah desi habar nu am ce e asta pare destul de tare....bn nici nu stau aq sa citesc tot...bv mah sormea:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. tare blogu'....imi place ce ai scris...take care>:D<>:D<:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. tare blogul....chiar tare...imi place ce ai scris....take care>:D<>:D<:*:*...

    RăspundețiȘtergere
  7. E greu intr-adevar sa faci alegeri. Eu una ma bazez intotdeauna pe simturi si cred ca si tu ai facut la fel. Asta simti asta faci...si cel mai tare lucru: nu trebuie sa dai socoteala nimanui...poate decat tie si constiintei tale :) Foarte tare blog-ul Te pup, Nana :*

    RăspundețiȘtergere