Inca ceva

duminică, 15 martie 2009

Ce imi doresc.


Nu vreau sa incep sa aberez , nu vreau ca melancolia pe care o am acum din pricina melodiei care si-a pus stapanirea de cateva ore bune pe winampu` meu sa ma faca sa vorbesc prostii ...:-|
Nu si nu ! In secunda urmatoare , iti voi dezvalui ce imi doresc .
Vreau sa imi mai arat odata dorinta de a pleca pentru cateva zile in Dubai [Iar apelez la prietenii care stiu de ce.]
Vreaaau sa`mi amintesc sa-i duc caciula lu` Kore , Punct !
Vreau sa stau o perioada inchisa undeva de unde pot vedea cerul [Hahaha , nu`ti vine sa crezi nu ? Nici mie !] iar lumea sa ma dea disparuta , stii tu ..sa ma cauta , si sa nu me gaseasca , prin dorinta asta iar imi vine Dubai'ul in cap ..
Vreau sa le arat ce`mi poate capu` la cele / cei care nu au ce face ...[Cand zic ca nu au ce face , ma refer la tipele celor care le-au aparut numele prin postariile trecute , si nu numai , da nu vreau sa incep iarasi , deci o sa pun . ]
si mai vreau un lucru , sa ma duc sa dorm , si dimineata sa nu`mi sune telefonu` , ar fii smechera rau treaba , da cine stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie ?

Sper ca nu am aberat prea mult .Oricum tu nu ai recunoaste si daca as face`o , deci trebuie sa ma obijnuiesc cu ideea .
Noapte buna !

10 comentarii:

  1. e ciudata postarea.:))ma uit la poza cu kore si acu' ma gandesc de ce ai puso?pt ca sati reamintesti sa aduci caciula sau backgroundu' care e facut in dubai ?;;).
    si eu te pupppp dulce.si ne vedem maine :x
    deea

    RăspundețiȘtergere
  2. :"> ma lasi fara cuvintee..
    iti zic doar sa-ti faci bagaju si hai odataaaaa in dubai ca m-am saturat de tot:(
    si iti mai zic ca orice ai vrea tot o sa-ti sune maine dimineata mobilu:-"
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Deea : nu e de caciula , pentru ca nici macar nu are caciula in cap...probabil pentru background .si pentru ca imi place poza , si pentru ca vreau sa fie cald..ca sa'l insotesc in skate park >:D<

    Kore::))..ce ziceai ? daaa...da tot sunt acasa`:))=))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tiratori sunteti sa`mi bag picioru` ..mai ales tu kore. ce am vorbit eu cu tine zapacitule? deci ma tratati asa cu indiferenta totala? vedeti voi maine :) ..

    RăspundețiȘtergere
  5. ce s-a intamplat dedi?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. alo kore. cu ce mai ametit pe mine?
    :-w.
    ma tratezi asa pe la spate ha?
    ce nu`ti aduci aminte?
    lasa ca stiu eu.
    bine:-w.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai aberat .E imaginatie :x
    Te iubesc :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima idee care mi'a venit in cap cand am citit chestia asta .. a fost: "mda .. pura imaginatie" dar de atunci pana acum mi'am dat seama ca defapt nu e chiar atata imaginatie la mijloc. Toti avem fanteziile noastre dar prea putini stiu sa le transforme in realitate... apreciez mult ambitia ta si iti urez numai bafta ^^' sa speram ca toate dorintele astea o sa dureze mult ... si daca o dorinta dureaza .. e imposibil sa nu devina realitate .. deci ... keep it going plox !

    RăspundețiȘtergere