Inca ceva

duminică, 29 martie 2009


Se aude muzica tare , foarte tare ..acceasi melodie pe care o asculta de cîteva zile , ti se pare ca duminica asta e trasa la indigo cu cealaltă duminica , acu` 2 săptămîni , cel puţin dimineaţa.

"-Lasă`maaaaaaa sa dorm ...lasa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaa.te roggggggg OPREŞTE MUZICA !
-Nu opresc nimic , înţelegi ? e ora 10 ..TREZEŞTE-TE "

Asta dupa ce nu ai dormit toata noaptea..dar parcă trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu va opri muzica pana nu o sa te trezesti ..da iti e asa de greu...incat îţi pui perna pe cap..si prin zgomotu` care pusese stapanire pe toata casa încerci sa adormi.Oare de ce incerci asta cand vei stii ca orcum n-ai nici o sansa?
Din pricina visului , nu vroiai sa te trezesti ..incercai sa revii la el...da nu se poate ..AI PIERDUT FIRU`..!!

Bun...pana la urma ce sa faci ? Ii faci pe plac omului..A CASTIGAT..da nu se termina nimic aici...deabea a inceput ziua..
Iti imaginezi ca va fii cea mai urata zii a ta , de cand cu decizia de a te ascunde..de a-ti face " curat in ganduri "
Pe naiba curatenie , te simti atat de singura..nu stii ce sa faci..nu vrei nici sa renunti la ceea ce ti`ai propus , pentru ca totusi ...ai zis ceva..nu poti sa iti bagi picioarele in ea treaba asa rapid , ai pica de proasta !

Continui sa fii prost dispusa , nu numa ca iti strici tu ziua , da o strici si pe a celor din jurul tau ...te razbuni pe ala. care te-a trezit din visu` tau..da nu observi..da deja totu` se invarte in jurul dispozitiei tale.

Te ia cu calduri , adormi ...esti sigura ca acu` nu te va mai trezi nimeni , pentru ca ai ramas singura..ceilalti s-au dus afar`..doar e primavara..e cald..incerci sa te intelegi si tu , si iti pui intrebarea " CE NAIBA CAUT EU ACUMA IN CASA , SINGURA ? "
Da chiar daca ti`ai pus intrebarea , nu gasesti in raspuns ..asa ca iti continui " somnu`"

Ziua trece repede , si te simti din ce in ce mai rau , ai tras vreo concluzie ? defapt..AM TRAS VREO CONCLUZIE?"

Eu una am tras , ar trebui sa ma las de " curatenia ganduriilor " am dreptate ?

6 comentarii:

  1. Da ai dreptate .Si sti tu ..Cand visezi ,doar cand visezi ,traiesti cu adevarat .Pacat totusi ca uitam rapid ..si .Uitam de viata .:)
    Te iubesc :*

    RăspundețiȘtergere
  2. si la mine e la fel. si cand te gandesti ca toate astea le fac emo. si ca ne asemanam . ti se ridica paru` pe tine si speri sa nu devi asa specimen. sti unele persoane se fac "emo" ca sa fie tari ... da sincer nu tre sa fi tare. cand ai o stare daia naspa. de iti vine sa plangi incontinu`. si incerci sa te abtii si nu poti .. cand esti deprimat cu totu` si speri sa vina o minune sa te scoata din acea stare. iti dai seama ca tot ce iti doresti nu o sa iasa si ca totu` e contra ta. deci .. ai dreptate. deci in concluzie. hai frate in oras!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine nu e deloc asa din 2 motive....Primul ar fi ca eu detin controlul la aproximativ 95% din sursele de zgomot de la mine din casa>:), si doi de obicei duminica dimineata ma culc pe la 6, deci nici o sansa sa fiu trezit. Dar chiar daca ar fi asa eu sunt prea liniste sa fac ordine, chiar si in ganduri...deci hai la inca o bere:)

    RăspundețiȘtergere
  4. era 10 si dormeai?? pff.o sa am eu grija de tine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Naspa rau de tot situati tin cu tn fata!:P:D:P:D:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca ploua .. si imi cer scuze pentru pauza .. ti'am dat explicatia necesara. Nu am multe de zis cu privire la asta. Doar o intrebare. Chiar crezi ca nu merita sa reflectam asupra vietii noastre ?

    RăspundețiȘtergere