Inca ceva

vineri, 13 martie 2009

Ziua adevarului sosise draga deja , si m-am bucurat . . . nu ne-au stat in fata nici amenintarile gen " vai tu daca iti fut una " , da draguta de tine , esti atat de disperata incat cred ca se auzea de la etaju` doi cum urlai , chill draga te aud si daca vorbesti mai incet ..orcum urletele tale nu imi provoaca frica , ba din contra , ma ajuta sa`mi dau seama ca tie chiar iti e frica , si ca iti manifesti prin zgomotele alea care iti ieseau prin gura.
Si prietena ta , aia care face ceva de genu` , dupa ce D. ii zice "sa`si vada de sprancenele ei " ea se apara normal " fa in morti mati nu ma mai injura " cu " fa'ul "si "morti matii " mi`am dat seama PISI (straniu ..chiar e porecla pe care si-a pus`o singura , hmmm..) ca ai cam luat`o ca pe o jignire Stii..imi mai place PISI la tine , ca tu zici " am cu ce " cu ce ai frate ? ca esti o tipa d'aia care ii e frica sa se ia de mine , de ea , de ele ..daca nu o are p` ailalata ZUZU (porecla pusa de la iaurtu` ala..stii tu..) e un zero taiat " "
In fine ..nu prea intelegeti..da chiar imi pare rau ca a'ti pus`o p` aia mica sa faca asta in locu` vostru , voi nu aveati curaj? stii..orcum s-a aflat..si nu stiu daca ai observat..da aia mica . a inceput sa planga pentru niste ZDRENTE (deobicei nu o ard aiurea , folosind cuvinte de genu` asta... ..da chiar meritati )
Apropo , chiar a-ti putea sa uitati cuvintele alea p` care le folositi voi deobicei , si fetele alea , cand o sa vedeti postarea asta frate.


Ps : pentru cei care o sa zica " a fost o cearta specifica varstei " nu comentati bre , prietenii stiu de ce .

" Va spun adio Z. P . v-am pupat :)

[ Ps: Sa nu intelegeti gresit ..eu nu o ard comercial , si nici nu dau sfaturi ..pentru ca nici mie nu mi`ar placea sa primesc de la fetele alea care nu ma suporta , da nici nu vreau sa tac ..vreau sa`mi scriu gandurile . merci :* ]

14 comentarii:

  1. in sfarsit ai facut un bine omenirii si acuma ai putea sa dai copy paste la link si sa`i dai ei .. sa vada..sa se cunoasca..se se considere:)

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) asta imi plashe shi da dedi are dreptate ar trebui sa-i trimita cineva linku:))oare ce fata ar face :-?
    vai ce as baga sperietii in ele=)) =))
    bun gata parerile personale le tin pt mine:)
    da tot ma razbun eu odata;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pisi asta ,personaj ciudat .Hotarata sa vina peste tot neamu' meu sa ma bata ,pacat ca eu inca traiesc:)).:))Comenteaza la toti .zici ca e dumnezeu.Asta e n-ai cum sa ii schimbi pe unii.
    Te'am pupat :x.Delia

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei:* Da am inteles k glumeai :)) orikum aveam unu pentru tine :). Imi place ce ai scris:x
    Te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu am nici o parere si nu am nici o parere si iar nici o parere si nici o parere despre cearta asta si asi vrea sa vad maine la scoala in data de 17.03.2009 sange si par rupt prin clasa si eu sa rad cum au fetele ochii umflati. Nu ma refer nici la dedy nici la alle nici la nana nici la zuzu

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Dragos : Esti un sadic :))..chiar asa maaa ? :))
    In fine , se stie ca nu ne suportam intre noi ;)
    Orcum nu prea are rost sa`mi mai bat capu` cu ele , am dreptate :) ?

    RăspundețiȘtergere
  7. barfa asta va strica reputatia , ma refer la stie ea cine , sper ca te simti, barfeste si tu mai putin da? lasale sa se certe cat doresc. by my dragos

    RăspundețiȘtergere
  8. aloo sapoca? sadicule? aloo? tu te vezi dragos? eu nu te mai recunosc sa`mi bag picioru`..sau? .oricum..
    . gen sar fi facut catacombe pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  9. vai ce zii cu bobo ala care ne-a chelit de bani. Las ca maine imi iau eu revansa si nimeni nu joaca cu mine (dar doar noi 2)ca nu are tupeu.
    Va fac muci cu papara

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca stiu sincer la cine te referi .Sau nu ?:-?Banuiesc .:)Si daca e cine ma gandesc eu ,te sustin .
    Te pup dulce !:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Dap .. s'a dus si ploaia .. urmatoarele commenturi next time ^^' ... (uh .. cam foarte greu pe sfarsit sincer sa fiu >.>)

    RăspundețiȘtergere