Inca ceva

sâmbătă, 18 aprilie 2009


Straniu , au trecut mulţi ani de atunci , si nu ştiu dacă mă crezi sau nu (sincer nici nu mă interesează ) dar eu încă mai vreau sa nu se fi terminat acele zile de vară , sa nu fi trecut atat de repede . Am rămas doar cu amintiriile , ştii tu domne , sunt genu` ăla de fata care spera ca încă va mai avea parte de acele clipe minunate .
Nu încerc sa mă plang , doamne fereşte !
Dar ştii care e treaba ? Am găsit pozele si jurnalul .
Cum adică care poze ? Cum adică care jurnal ?!
Ştiu , si tu credeai ca nu am mai păstrat nimic , si eu credeam asta , deci nu eşti singurul .
Reuşind sa răsfoiesc acest jurnal , m`am simţit puţin cam ciudat.
Si chiar nu ştiu care e motivul , si dacă eu nu ştiu , nici tu n`ai cum .
Ei credeau ca vom române prietenii pentru tot restul vietii , eu credeam la fel. . ne-am si jurat asta..in noaptea aia..mai stiti? ,orcum noi toti ne`am înşelat , nu mai sunt langa voi , si pot sa spun ca îmi pare rău .
Da` ştiţi care e treaba ? Dacă m-as întoarce , nu as mai fi eu , pentru ca de atunci . . a trecut puţintel timpul , si ne-am schimbat , cate putin , dar ne-am schimbat.
Dacă as fi din nou langa voi , m-as simţi în plus , chiar dacă înainte aveam impresia ca sunt totul .
Si oricum , nu as putea sa`i părăsesc pe prietenii mei , mi`au fost alături cand nu mai aveam nimic , si din cauza asta tin la ei , da da da , chiar tin la voi , fraieriilor

3 comentarii:

  1. tot asta o sa zici peste cativa ani de anu asta:">
    si sa stii ca eu tin la tine chiar dak nu ma crezi>:P
    si nu mai vrei acu in dubai ah?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Kore , cum sa nu vreau in Dubai ?!
    Esti nebun , zapacitule :">

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e un domeniu cu care cu greu il pot atinge .... cred ca in data de 18 aprilie era a 4-a sau a 5-a oara cand te vedeam prin scoala .. deci nu prea e tocmai indicat sa ma bag in comentarii .. Imi place totusi felu' in care privesti lucrurile. In special partea cu prietenii de la final. Nu multi stiu sa pretuiasca un prieten pt ceea ce este el cu adevarat ... si sunt si mai putini cei care stiu ce e acela un prieten... me likes Nana ^^'

    RăspundețiȘtergere