Inca ceva

vineri, 12 martie 2010

He.

Azi dimineata eram cu Dedi , in drum spre scoala , si .. treceam pe langa Colegiul " Unirea " , ok , comentam noi povestiile de " groaza " postate de o fosta colega , si dintr-o data imi zice Dedi : " Auzi ? stii ce s-a intamplat in Unirea ? "
Eu : Nu , ce s-a intamplat ?
Dedi : Hai tu nu stii ? Nu iti zic ca te sperii *face tot timpul asta pentru a ma face sa mor de curiozitate . *
Eu : Hai , zi`mi odata .
Dedi : Bine ! Deci a fost gasita o profesoara in podul liceului , dupa 3 saptamani dupa ce a murit , si culmeaaa e ca a fost controlat podul , si nu s-a gasit nimic .
Eu : AHHHHHHHHHHH:-S.
Bineinteles nu credeam , adica mi se pare asa aiurea , am auzit ca a fost data disparuta o profesoara de aici , dar in fine .

Am ajuns la scoala , am observat ca TOTI stiau , numai eu nu , asa mi se intampla si acasa , cand il intreb pe tata , si tata zice " da.. stiam ".


OK FRATE ! Incep sa caut pe google , sa ma informez si eu , deci : ...

"Cadavrul unei profesoare a fost găsit astăzi în podul Colegiului Naţional Unirea din Braşov, unitate de învătământ în care femeia preda. Profesoara de istorie fusese dată dispărută în decembrie anul trecut.

Oamenii legii au căutat-o, inclusiv în podul liceului, dar nu au găsit-o. Odată cu încălzirea vremii, crecetările au fost reluate, iar cadavrul a fost descoperit în această dimineaţă.

Podul în care a fost descoperit cadrul didactic este situat la nivelul al II-lea al Colegiului Naţional "Unirea". Oricine vrea să ajungă acolo trebuie să treacă de două uşi care, de obicei, stau încuiate. În poşeta femeii au fost găsite două bucăţi de frânghie, despre care poliţiştii spun că nu au fost folosite. Anchetatorii susţin că, la prima vedere, femeia nu prezenta urme de violenţă, însă cauza şi împrejurările decesului vor fi stabilite în urma necropsiei. "


sursa: Newsin . Ro .

Un comentariu:

  1. Uite ca nici eu nu stiam :))
    E destul de ciudat, cine face crime in incinta scolii ?

    RăspundețiȘtergere