marți, 16 martie 2010

Machiaj de seara

Desi deobicei imi gasesc singura machiajul potrivit , fara nici un tutorial , astazi am ginit un machiaj care mi-a luminat fata , nu sunt genul care foloseste prea multa culoare sau asa mai departe , dar acesta chiar merita vazut , si poate chiar incercat -> (click pentru marire ) .""""Tonurile intense de albastru electric şi turcuaz sunt ideale pentru machiajul de seară, fiind remarcate şi în lumina crepusculară a cluburilor. Această familie de culori avantajează în special brunetele cu ochi negrii sau căprui.

Poţi apela la această combinaţie cromatică şi dacă ai irisul albastru sau verde, cu condiţia sa foloseşti nuanţe foarte închise care să contrasteze puternic cu culoarea ochilor.

PASUL UNU

După ce ţi-ai acoperit cu grijă cearcănele, începe machiajul pleoapelor din colţul intern al ochilor.

Sensul mişcării de estompare pe care o execuţi cu pensula de machiaj joacă rolul principal. Începe întinderea fardului cu mişcări de la interior spre exterior.

Cu ajutorul unei pensule de machiaj nu foarte mari, aplică pe jumătatea pleoapei mobile un fard turcoaz. Opreşte-te fix la jumătatea pleoapei. Estompează fardul în sus înspre arcadă.

PASUL DOI

Defineşte o umbră în formă de V, în colţul extern al ochiului cu ajutorul unui fard albastru închis. Sensul de mişcare al pensulei se schimbă de la exterior spre interior. Astfel vei evita întinderea fardului mai mult decât este nevoie.

Pentru a aplica simetric şi ascendent umbra, trasează o linie subţire, ascendentă începând de sub pleoapa inferioară. Ai nevoie de o pensula de machiaj plata, special creata pentru trasarea liniilor.

Întinde umbra în formă de V fără a depăşi această linie.
Continuă întinderea fardului fără a trece peste jumătatea fardată cu turcoaz. Nu te impacienta dacă culoarea nu este intensă din prima aplicare. Cu pensula poţi aplica strat peste strat până ajungi la intensitatea dorită. Pentru o culoare mai intensă foloseşte aplicatorul de farduri.

PASUL 3

Pune în valoare arcada cu ajutorul unui fard sidefat alb argintiu. Umple spaţiul dintre pleoapa mobilă şi arcadă.

Secretul acestui machiaj de seară este să se distingă clar cele trei culori diferite de farduri. Întrucât machiajul ochilor este destul de intens, nu este necesar să mai foloseşti culori stridente şi pentru restul feţei.

Prin urmare, un ruj de buze într-un ton neutru de bej şi un fard de obraz piersică discret, sunt mai mult decât suficiente pentru a desăvârşi acest machiaj sofisticat."""

sursa:
machiajul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu