Inca ceva

marți, 23 martie 2010

Povesti de groaza


Da recunosc , mi-e frica de intuneric si d-astea .. ... rareori , din curiozitate intru pe un site si mai citesc povesti de groaza pentru a vedea ce povestiri se mai scriu .
Deci o sa iau cateva povesti care mie mi se pare penale rau de tot , si o sa comentez cate putin din fiecare (Ele cica sunt garantat adevarate , o fi garantat altceva , da adevarate clar nu )


"era odata o fata pe nume ana careia ii placeau magia neagra si spiritismul
intr-o seara statea cu prietenii afara si au inceput sa zica povesti de groaza
un baiat le spune ca cica daca te uiti la 12 noaptea in oglinda vezi
diavolul iar anei cum iera curioasa din fire a incercat
iar cand sa uitat a vazut diavolul si atunci a vazut ca diavolul venea spre ea
ea de frica numai putea sa faca nimic
dar atunci sia facut creuce cu limba dar nu a mers

atunci a luato diavolul si ana a murit in chinuri groaznice
un baiat a gasito dar a crezut ca vroia sa faca misto de el si a lasato acolo unde o masina a calcato

dar de fiecare data cand un baiat facea rau unei fete ea venea si ii reteza capul
cand a ajuns la un baiat pe care ea il iubea cand era in viata
nu a mai putut sa nu faca rau asa ca la omorat
se spune ca ea vine la 12 noaptea sa va ia sa muriti in chinuri ca ea si dupaia va duce in iad
si daca vrei sa o alungi trebuie sa ii zici ana numai face rau fii cuminte si pleaca de 3 ori
se mai spune ca ea a omorat 10000 de baieti tineri varstnici nu conta
sper ca nu vam plictisit dar cine vrea sa ma intrebe ceva sau are treaba cu mine
sa ma contacteze la id ul meu ........... "


1. Chestia asta cu diavolul , cu 666 , si toate porcariile astea le-am auzit si eu prin clasa a 4a .. si ce crezi ? imi era frica sa mai stau in casa , super .. nu ?
2. Daca ai fi avut putin mai multa inspiratie , poate ar fi iesit ceva mai credibil sa zic asa , adica hei , e credibil ?
3.
" cand un baiat facea rau unei fete ea venea si ii reteza capul " ..... " vine la 12 noaptea sa va ia sa muriti in chinuri " (Doar pe cei de sex masculin .. sau si pe noi fetele ? adica sa stiu daca sa fiu ingrijorata sau nu ... ca doar neh ..)


"...odata,eu si cu sora mea am mers amandoua la bunica noastra.Noi planuisem sa dormim acolo in acea noapte.Spre seara , noi am vrut sa mergem in pod sa luam niste lucruri vechi.Bunica nea oprit si a zis ca ni le aduce ea.Cand a venit avea fata alba ca varul si era foarte speriata. Noi am intrebat-o ce s-a intamplat,iar ea nea zis ca nimic apoi a zis sa ne culcam.Noi,vrand sa aflam ce sa intamplat acolo si de ce bunica nu ne lasa niciodata in pod.Am urcat pana sus dar nu poteam sa deschidem usa la pod.Dupa vreo 10 minute reusim s-o deschidem. Cand am intrat in pod,am vazut ceva straniu.In pod era un sicriu.Ne-am speriat de moarte. Eu am vrut sa fugim dar Mariana m-a oprit.A zis sa deschidem sicriul.Eu,inebunita dupa aventura am acceptat. Am stat vreo 30 de minute sa deschidem sicriul.Dupa ce am reusit ce am vazut ne-a ingrozit. Acolo era o femeie moarta.Ea a deschis ochii si ne-a zis ca ne omoara.Am fugit si i-am zis bunicii cele intamplate. Ea s-a dus si a inchis bine podul si apoi ne-a zis povestea despre fata din pod.A zis ca acolo a fost maltratata cu brutalitate o femeie.Dupa ce a murit a fost pusa intr-un sicriu si lasata acolo. Nu am mai intrat de atunci in acel pod niciodata...Intamplarea asta m-a marcat pe viata!!!"


1. Prima concluzie , povestea asta este considerata adevarata , no ?
2. Ma` .. nu stiu cat e de adevarata si cat nu , dar ceva e putred la mijloc .. ar trebui sa gandesc logic .. apropo , tipa era innebunita dupa aventura , dar a vrut sa plece .. uh .. m-a dat gata :| .
3. Mort =
Care nu mai trăiește , deci care NU mai TRAIESTE !!!



Acum sa va povestesc si eu ce mi s-a intamplat mie acum cativa ani buni .

Veneam cu B. de la scoala , eram pe strada ei , si cum mergeam noi linistite , obosite , dupa cateva ore bune de invatat , o aud pe B. urland , o intreb speriata ce are ..
Ea imi raspunde :
-Uite , vezi lumina aia la geamul acela ? Omul care statea acolo a murit acum cateva luni , poate chiar un an ..
Si ne uitam noi atent , si ... dintr-o data se stinge lumina , si nu se mai vedea nimic la fereastra.
Am luat-o in goana spre casa , si ce crezi ? a doua zi am aflat ca era un nepot de-al lui , venise sa ia ceva din casa .

Morala : Orice poveste de groaza are si o explicatie logica , deci , gata cu vrajeala cu povestiile astea .


Aaaa .. da. . si o sursa: spectrulrealitatii.ro

3 comentarii:

  1. Exact. Fantomele, demonii, scheletii umblatori si fete care omoara baieti nu exista. Vor exista doar atunci cand vom vedea cu ochii nostrii si nici atunci nu va parea plauzibil

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ştii că nu chiar toate sunt atât de simplu de explicat.Despre morţii ştiu un lucru, majoritatea persoanelor care mor în situaţii dramatice(adică pe neaşteptate)- acestea nu realizează că au murit şi nu trec în lumină aşa că rămân "agăţate" de anumite persoane pe care mortul le cunoştea.De asta auzi multe cazuri că şi-a vazut tatăl, mama, sora, fratele care erau morţi sau nu mai ştiu eu cine...
    Noi ca fiinţe vii îi putem ajuta să treacă dincolo, să plece din lumea noastră, şi asta ar fi foarte simplu dacă toţi ar primi o educaţie care să le permită acest lucru şi dacă nu ne-am speriat atât de tare.
    În plus spirite există...şi apar sub diferite forme, însă frica noastră este cea care le alimentează.Uneori unele ditre ele sunt create de noi, de mintea noastră.Atâta timp cât noi nu le lăsăm ele nu ne pot face nimic, deci nu trebuie să fim vulnerabili.Frica de orice ne face vulnerabili.
    Diavolul deasemenea este o creaţie a minţii umane, ca şi bau bau şi multe altele. Probabil o fi existând ceva, dar descrierea atribuită este creată de oameni, de mintea umană....

    RăspundețiȘtergere
  3. sti cand n-ai ce face aduni prieteni si ca sa ne distran si sa-i vedem pe ailanti facand pe ei de frica spunem povesti de groaza

    RăspundețiȘtergere