Inca ceva

luni, 17 mai 2010

Trucuri pentru ochi frumosi .


Castravetii dau expresivitate

Feliile de castravete crud fac minuni. Numeroase cercetari au demonstrat de-a lungul timpului ca oamenii care le folosesc obtin o circulatie sanguina mult mai buna la nivel local, atenuand cearcanele si creand mai multa expresivitate ochilor. Doua rondele de castravete crud lasate la rece timp de zece minute se aplica la nivelul ochilor.


Laptele alunga oboseala

Un bun calmant si, totodata, revitalizant al ochilor este laptele. Efectele benefice se obtin doar daca se amesteca o jumatate de lingura de lapte cu putin ceai negru, cat mai concentrat si rece. In acest amestec se inmoaie o discheta de vata, se aplica pe ochii obositi si se lasa sa actioneze aproximativ zece minute.


Ceaiul de tei combate umflaturile

Ochii umflati pot fi usor "tratati" cu ceai de tei. Inainte de culcare se pun comprese locale cu infuzie din flori de tei, care se mentin timp de 15-20 de minute. Tratamentele cosmetice pe baza de flori de tei sunt indicate pentru catifelarea si prospetimea pielii din jurul ochilor si intretinerea frumusetii.


Ceaiul de albastrele hidrateaza

Albastrelele sunt indicate in oftalmologie pentru prevenirea aparitiei si reducerea iritatiilor si inrosirii pleoapelor. Compresele cu ceai de albastrele, aplicate seara, dupa demachiere, tin la distanta ridurile si hidrateaza zona sensibila din jurul ochilor. Acestea au si un rol protector impotriva pungilor de sub ochi.


Uleiul de cocos, contra cearcanelor

Aplicat in regiunea din jurul ochilor prin masaj timp de doua-trei minute, uleiul de cocos constituie un remediu excelent pentru cearcane. Rezultatele apar dupa primele trei-patru tratamente efectuate.



sursa:cancan.ro

4 comentarii:

  1. Laptele chiar e bun.. m-am imbatat odata intr-o excursie si m-au pacalit astia sa fac dush cu lapte..si am facut. Au ras 2 saptamani de mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau daca nu vrei atata bataie de cap mergi la un magazin de cosmetice si iti cumperi o crema. :P

    RăspundețiȘtergere