Inca ceva

duminică, 13 iunie 2010

E pentru voi.

D-abea asteptam sa se termine scoala , iti dai seama nu ?!
Si ghici ce ?! Chiar in momentul in care aveam impresia ca faza cu amanatul cu 3 saptamani e o gluma proasta , am realizat ca nu e chiar asa .
Deci da .. scoala mi-a mai amanat toata planurile cu o saptamana ..


Inainte sa plec la bucuresti , am primit un comentariu anonim , care mi se pare ca nu l-am comentat atat cat trebuia .
PS : nu il comentez ca m-ar fi afectat in vreun fel , il comentez doar pentru a nu mai exista inca o data aceasta mica " problema "

' Mai Nana eu nu inteleg de ce mai tii acest blog INFANTIL??....Pentru ca este la MODA sa ai un blog-ulet?E ridicol.. ' .

In primul rand , nici nu ar fi trebuit sa bag in seama acest comentariu , si stii de ce ? Te-ai semnat Anonim , daca ti-ai fi pus macal acolo un nickname chiar si la vrajeala , as fi simtit intr-un fel ca am cu cine vorbi , dar asa .. esti doar un Anonim ..

În al doilea rand , eu nu înţeleg de ce te mai afli pe el atata timp cat ai parerea asta ... sau ai intrat doar sa mi te destainui ?!

In al treilea rand , e un blog PERSONAL , ok ? Scriu ceea ce vreau pe el , imi apartine , si prin aceasta revin la al doilea rand , eu nu te oblig sa il citeşti , eu nu oblig pe nimeni sa imi citeasca blogul.

Poate răspunsul acesta v-a mulţumit pe cei care au aceiaşi parere cu Anonimul de mai sus .

V-am pupat !

3 comentarii:

  1. Pe internet toti sunt viteji....Lasa,nu mai baga in seama tot prostul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te consuma pentru asemenea idioti... pana la urma fiecare scrie ce vrea; cui ii place intra si citeste, cui nu-i place nare decat sa mearga sa citeasca alte bloguri.

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere