Inca ceva

marți, 10 martie 2009

Bun . . . 5 secunde si incep..doar 5 secunde ..1...2...3...4...5..Gata..am inceput :)..

Intrebare : Oare cum ar trebui sa decurga o zi in care sa fii fericit , fara alte suparari..fara altii nervii razbunatii pe vreun prieten doar pentru simplu fapt ca mi`a aparut in fata..si mi`a pus intrebarea " ce faci " foarte simpatic ...cum ?

Tot eu o sa raspund nu ? Evident..

Mai poti astepta inca 5 secunde ca sa primeste raspunsu`?

Gata si raspunsu`..In nici un caz nu ar seamana cu ziua aia..[care bre? aia ma..in joia aia..in care parca toate ghinioanele s-au adunat..si au izbucnit asa dintr`o dataa Poc....stii tu ...cum se zice.." Un necaz nu vine niciodata singur "

Hmm..da totusi..ma gandesc..tu cum vezi o zii perfecta?
Da domne..tu..:-?

Ai nevoie de prietenii nu ..? Si ma refer la prietenii adevarati omule..nu d`aia online..pentru ca nu are nici un sens..cum razi cu ei ? aaa..stiu ceva de genu` nu " :))"? Ciudat..foarte..:..

Ai nevoie de ..iesirii nu ? ;;)...

Ai nevoie sa fii tu..nu sa ai fitele alea pe care le aveai la ultima iesire ..ca sa fii tu tare..ca nu ai mai iesit de mult cu prietenii tai..si iti dai seama..trebuie sa le arati cine e " Sefa " ...bine daca nu vrei sa te trezesti cu un sut in fund de la ei..cand ai nevoie cel mai mult..

In momentu` asta nu`mi mai trece prin cap..cum ar decurge o zi simpatica...pentru ca ma tot oftic in continuare..stii tu ...faza cu ..caietu` .>:D< V-am pupat.

8 comentarii:

  1. Ce sa zic Nana ?:X E fabulos :X :)

    Te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. da si intotdeauna eu sunt tzapu` ispasitor la tot..pentru ca na orice dispozitzie naspa se reflecta asupra mea..si acuma vezi ce inseamna sa dau commuri seci..pentru ca nu am chef..:-s.
    lasa nu te impacienta ca atunci cand o sa am inspiratize o da dau ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat vina pe tine ?:)
    Nuu..dramatizand problema frate8-|
    =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca eu nu as vrea sa aflu cum o sa decurga o zi complet fericita.fara certuri care la mine pot spune ca in fiecare zi sunt.
    A trecut ceva timp de cand au disparut zilele alea'.Mai tii minte atunci in vara,da atunci?cand eram cum erau.si acum ce'am ajuns :).
    In fine.nu vreau sa postez un coment despre mine.
    O sa fie pan' la urma bine,diana!.te iubesc si sa sti asta.
    Deea

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar vrei sa stii cum ar decurge o zi fericita la mine? Simplu...Dimineatza sa ma trezeasca o persoana speciala[pt mine], sa ma anunte ca e gata cafeaua. La munca sa fie zi de salariu, seara sa vina baietii pe la mine cu un pet, 2 de bere, sa ne intindem pana pe la 3, si toate astea sa se intample sambat...Deci am mai avut zile fericite:))..Pup pt copilu' meu, sa fii cuminte:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine o zi fericita s-ar petrece cam asa: sa fiu cu iubitul meu, nu conteaza unde, sa vorbim, sa ne plimbam, sa facem deodata toate lucrurile care ne plac si din care intr-o zi normala rupem doar franturi...Te pup, Nana, tine-o tot asa! :*

    RăspundețiȘtergere