Inca ceva

vineri, 1 mai 2009

Încă nişte motive sa îţi bagi ceea ce mie îmi lipseşte !
1 . Invatamantu`, ..noi ce vină avem ca aia nu va primiţi bani? pierdem un an . . . asa pentru ca nu aveti voi ce face..după ce ca ţineţi nişte ore vai de ele , pentru ca după sa va vină copii la meditaţii [mai sunt si excepţii]...mai aveţi si pretenţii ..sunteţi posibilii . Marş dracu` la munca si după o sa primiţi ceea ce vi se cuvine .

2.În afirmaţiile gen :" îţi sta bine , nu îţi sta bine , etc etc . " Nu`mi amintesc sa îţi fi cerut părerea , cand o sa am nevoie de părerile tale false si de tot rahatu' , o sa aflii si tu , da pană atunci ..ar trebui sa îţi tacă gura aia .

3.În oamenii care iau decizii în locu` meu , nu sunteţi in stare sa ganditi pentru voi frate , si totuşi ..
Bai omule bai ..vezi-ti de ale tale .

4. În rataţii care strigă după tine pe strada " hai papusa / pisi nu vrei sa ieşi cu mine ? da`mi si mie numaru` tău de telefon , te scot la o prăjitură ? "

5. În nervii pe care îi am în acest moment .

5 comentarii:

  1. excelenta miscare. dramatizme nu alta:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. 6.in mobile
    7.in hi5
    8. messu
    cam atat.. si in vremea de afara:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo..totusi lista poate continua:)
    Te pup>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea am ce sa comentez acilea .. da' ca sa nu fie cineva suparat ... ma chinui sa leg doua cuvinte... in fine .. nu as putea spune ca sunt deacord cu punctu tau de vedere in totalitate ... dar intradevar ai atins unele vitale (punctu' 4 mi se pare extraordinar de adevarat) .. but hey .. e democratie si avem voie sa ne exprimam opinia .. deci .. GO! GO ! ^^'

    RăspundețiȘtergere