Inca ceva

miercuri, 17 iunie 2009





Chiar dacă acu` cateva luni , saptamani , zile , ziceam (cel puţin eu ) ca nu o sa ne para rău , ca d`abea aşteptam sa se termine totu`, nu prea am putut rezista , fără a vărsa măcar o lacrimă la despărţire .
Cand gandesc ca .. totu` s`a terminat asa repede ... îmi dispare pentru moment zambetu` de pe buze , si am un sentiment de melancolie .
Nu o sa pot uita noaptea asta , si bucur ca ne`am înţeles toţi , cum nu ne`am înţeles în toţi ani petrecuti împreuna .
Si , o provoc pe Dedi , sa continuie (Na , ca ti`am făcut`o ! )
O sa imi fie dor de voi , fraierilor .

5 comentarii:

  1. Pff.Nici nu stii ce dor o sa'mi fie de voi , toti ! Si mai ales de tine :*.
    Imi amintesc de clasa a6a cand ne'am intalnit.Defapt prima oara ai fost prietena cu Gabi.Dar dupa ne'am imprietenit usor.
    Si..VARA trecuta.Nu o s'o uit niciodata :x.Avem atatea amintiri.
    Oricum.Stiu ca vom fii prietene in continuare , poate la fel de bune cum am fost si inca suntem ! :)
    Deea.

    RăspundețiȘtergere
  2. in poza de final tre sa observam ca eram inca pe toace ..alex se vede ca deja incepuse sa bea:-?. ce vrei sa zic. Vreau banchetu` iaraa:x.

    RăspundețiȘtergere
  3. pfffff... mi'au dat cam vreo 2 lacrimi...offf nana...chiar dak nu ne'am inteles noi asa bn ..dar tu pt mine mereu ai fost o fata deosebita..shi stii shi tu asta prea bine..esti altfel decat ceilaltzi..multi ti'au zis'o...o sa imi fie dor de tine..shi sper sa ne mai intalnim shi mai tarziu.. pupu..sa ai grija de tine shi de prietenia ta cu dedi..ROXY (Zuzu)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult ai asteptat tu commentu' asta .. oh well .. a venit ploaia and here it is(cam repede .. nu crezi ?). Hmph ... ce pot sa spun ... comment de la o persoana care nici macar nu a fost la banchet. Sa nu iti para rau ca s'a terminat ^^ O sa mai fie o multime de ocazii. A fost doar inceputul. Priveste inainte si profita de fiecare moment. Desi nu te cunosc, prima poza are o semnifiactie interesanta pt mine. Nu prea stiu sa spun exact ce .. dar sigur e ceva aparte.
    Oh .. si inainte sa raman fara idei .. probabil lacrima aia varsata trebuie privita ca o lectie pentru viitor .. sper sa intelegi unde bat ... se cam duce ploaia si mai am multe postari de comentat .......

    RăspundețiȘtergere
  5. Banchetul..fix ca tine gandeam si eu.Muream de nerabdare sa se termine tot.Si cand s-a terminat ..imi doream sa o iau de la capat.

    RăspundețiȘtergere