Inca ceva

vineri, 4 septembrie 2009

E.D.U.

Circula un zvon ca si cum :


Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala.

Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.

Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca “o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani”.

Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.

Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010.

Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie.

sursa : lamisto.net


Părerea mea , de fata cuminte este ca .. dacă cumva este adevărat zvonu` (deşi nu prea cred ) , cam ... o tara întreaga va scăpa de elevi .
E ciudat , mi se pare ca ... sunt mult prea severi , fiecare are dreptu` sa aleagă cand sa isi inceapa viaţa sexuală , iar ei , ar trebui sa accepte aceasta alegere , fie ca le convine , fie ca nu .

Voi , ce credeti ? :)

5 comentarii:

  1. pariez ca tanti a luat-o la gaoz cand era minora..

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste ! as spune mai multe da tac...:|
    cum a ajuns tara asta..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pula mea are asta cu noi?Parerea mea este ca nu are dreptul sa se implice in viata noastra privata.Baieti si fete futeti-va cat mai puteti ca nebuna asta ne exmatriculeaza oricum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar fi placut sa se intample asta cat am fost eu in liceu. Pariez ca as fi scapat de multe colege :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Caterinca de prost gust marca "Andronescu" (si e chair falsa stirea), ca doar de, fetele trebuie sa`si inceapa viata sexuala ca orice fata normala, mai exact intr`o toaleta la scoala !

    RăspundețiȘtergere