Inca ceva

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Mituri despre frumusete .


Tot felul de neadevaruri au intrat de-a lungul timpului in constiinta publica, iar noi le-am „mostenit”. Hai sa distrugem miturile dar care nu au nimic de-a face cu realitatea.
BALSAMUL DE BUZE CREEAZA DEPENDENTA
Fals. Exista un tip de parafina – folosit candva ca ingredient in industria cosmetica – responsabil de uscarea buzelor. De aceea, pe vremuri, cu cat foloseai mai mult un strugurel, cu atat aveai buzele mai uscate. Nu mai este cazul produselor moderne, care hidrateaza si hranesc pielea delicata a buzelor.
TUNS DES, PARUL ITI CRESTE MAI REPEDE
Fals. Daca te tunzi des, nu-i dai ragaz parului sa se toceasca, sa se despice la capete sis a se rupa. De aici si impresia ca iti creste mai repede, fiindca nu trebuie sa retezi nimic pentru a te mandri cu un par frumos si sanatos.
DACA TE RAZI, FIRUL DE PAR VA CRESTE MAI GROS
Fals. Ca sa poata strapunge pielea, firul care creste dupa ce este epilat are varful ascutit si pare mai fragil. Retezat cu lama de ras, firul de par este la fel de gros pe toata lungimea si de aceea pare mai viguros.
GUMA DE MESTECAT POATE INLOCUI SPALATUL PE DINTI
Fals, Pe parcursul zilei, intre mese, este bine-venita, deoarece te ajuta sa scapi de resturile de mancare dintre dinti, dar dimineata si seara trebuie neaparat sa te speli pe dinti daca vrei sa ai o dantura sanatoasa.
MASCARA WATERPROOF FRAGILIZEAZA GENELE
Fals. Atata timp cat te demachezi temeinic inainte de culcare, mascara nu este decat un aliat al frumusetii tale. Foloseste un demachiant cremos, special pentru produsele rezistente la apa.


Sursa : coolgirl.ro

2 comentarii:

  1. Da` lasa TEMELE femeie 8-|. Anterioara era perfecta ;) ... Tzuc in bot !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte la obiect ai scris.Teai rezumat la purul adevar si atat.Imi place..:D

    RăspundețiȘtergere