Inca ceva

marți, 15 decembrie 2009

Un dar special ... *

Distractia fetelor:
*Ce e un concert fara o prietena care sa aclame alaturi de tine ?
*O seara in oras cu fetele-o armata pusa pe rele caruia nici un tata , baiat sau barbat , nici n comandant din lume nu-i poate tine piept .
*E o mare deosebire intre a fi un pic sarita , pe cont propiu , si a fi un pic sarite toate laolalta .
*Cand sunt impreuna fetele n-au nevoie de un motiv anume pentru a rade pana aproape de isterie , orice motive e bun .
*Dialoguri de baza intre prietene : " Haide , indrazneste ! " " O . nu fii nebuna .. nu putem " " Ba sigur ca putem " " N-ai face`o " " Ba da ! " " Atunci fa`o " " Daca o faci si tu ! "
*Femeile care au cele mai vitale meserii - oameni de stiinta surori medicale , politicieni si altele asemenea - au nevoie de scurte momente de prosteala cu prietenele .

Momente impreuna :
*Intreaga lume de femei si fete scapa de monotoniile , de corvoada existentei de zi cu zi - pe cai bine batatorite , razand laolalta pe malul raului sau in piata , schimband obcenitati de la balcoane , adapostindu-se pentru o clipa de soarele orbitor sau de ploaia de suvoaie. O retea de prietenie ce inconjoara planeta . Putere redobandita. Schimburi de compasiuni . Amaraciune transformata in entuziasm , Viata facuta , suportabila prin existente impartasite , prin ras si prin curaj .
* Mai presus de orice , iti multumesc pentru felul tau de-a fi . Statornica si buna , Rabdatoare si iertatoare . Pasind impreuna pe acelasi drum , cea mai buna dintre tovarasele mele .

Taclale intre fete :
*Lucrul pe care prietenele il fac cel mai bine si mai des este sa stea la taclele .
*Conversatiile fetelor sunt diferite de orice altele , Toate frazele se inlantuiesc in cel mai firesc mod - intentioneaza sa ramana acolo un timp cat mai indelungat.
*Prietenele vechi adora sa iasa impreuna la cumparaturi , la o galerie de arta ,sau la un convert , dar partea care le place cel mai mult este cafeneaua aceea cu cafea tare si prajituri delicioase unde-si pot scoate pantofii . Si pot sta la taclale .
*Cum poate fi amuzanta o aventura daca nu e alaturi de o prietena ?

"Hai sa nu mai iesim in oras , hai sa stam acasa "
* Chipul tau la fereastra , bataia ta in usa sunt cele mai bune scuze pe care le cunosc pentru a indeparta rutina .
*Un teanc de CD-uri , cafea expresso , talpi goale si blugi vechi , cartofi prajiti si popcorn , o gramada de conversatii despre orice , ploaia batand in ferestre , prietenie .

Am extras cateva ideei din carticica care imi place cam .. mult .
Nu ma astept sa cititi totul , stati linistiti .

Sursa : " Un dar special pentru CEA MAI BUNA PRIETENA " Helen Exley .

Un comentariu: