Inca ceva

joi, 24 decembrie 2009

Urari ! :)


O sa il cam copiez pe dragul de Raul si o sa postez aici niste " urari " .


1 )"Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.
CRACIUN FERICIT " (Sarbatoarea Craciunului . )


2 ) "Craciunul trecut piveam fulgii de nea cum se lovesc de geam transformandu-se in lacrimi ce se prelingeau la fel ca ale mele. Atunci nu stiam ca existi, ca totul poate fi atat de minunat, ca fericirea tine doar de o scanteie, de o privire aruncata gales, de un zambet frumos ca al tau. Craciunul acesta o sa rad o data cu fulgii care se joaca in parul tau, iti voi saruta buzele calde cu gust de scortisoara si vin fiert. Ne vom cuibari unul in bratele celuilalt, uitand de lume, lacrimi, tot. Te iubesc de Craciun mai mult ca-n orice alta zi... " (Te iubesc de Craciun)

3 )"Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!!!" (Calda speranta)


4 )"Sa ai parte de tot cee e mai frumos pe lume, de iubire si sanatate!
Iti doresc ca viata ta sa fie plina de flori si culoare, iubire si sarbatoare!
Iti doresc ca Mosul sa iti daruiasca ceea ce vrei tu! (Ho ho ho !!!)"

5 )"Mosu' s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani! " (I`am dat o cafea mosului . )


6 ) "Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT! " (Craciun .)


Na , puteti alege dintre cele 6 o urare sa o trimiteti celor dragi .

Eu va urez un simplu `" Craciun fericit ! " sper ca ati fost cuminti ca va aduca Mosu` tot ce va doriti .


Sursa: http://felicitari.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu