Inca ceva

luni, 24 mai 2010

De ce te certi cu ai tai ?

Pentru teza de maine , am la engleza de facut o compunere cu titlul " De ce ma cert eu cu parintii ? " .
Bai , eu ma cert des cu ai mei , dar parca nu stiu motivele in momentu asta .
Asa ca am luat 3 motive , care nu prea stiu daca mi se potrivesc ... si le-am dezvoltat , le-am dezvoltat , le-am dezvoltat .. pana cand compunerea mea a ajuns la o pagina .

Motivele sunt :


- Fratele meu .. si da ... el este chiar un motiv in certuriile cu ai mei , el e un rasfatat (fiind mai mic ) , mai cuminte (sau asa apare in ochii alor , eu care il cunosc mmuuuuult mai bine stiu ca nu e asa ) , mai ascultator , mai nu stiu cum , mai nu stiu cum ...

-Diferenta de varsta (asta nu e o problema , nu cred ca e un motiv pentru care noi ne certam .. chiar daca uneori le zic " nu mai suntem pe vremea voastra ! " cred ca orice copil de varsta mea a folosit expresia asta macar o data ..)

-Faptul ca ei considera ca m-am schimbat (nu am ce comenta la asta . )


Deci .. tu de ce te certi cu ai tai ?!


V-am pupat .

6 comentarii:

  1. eu nu ma cert decat in momentul cand s`a terminat sedinta scolara

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dedi
    :)):))):)) Cand astepti sa vina mama ta de la sedinta , ce cuminte esti in momentele alea :)) ..

    RăspundețiȘtergere
  3. so,eu ma cert cu ai mei cand..sunt nervoasa ! really.pentru ca probabil le transmit si lor acea stare de rahat => ne certam :)) ! si p.s: vor prea multe detalii referitoare la motivul nervilor :))

    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu demult nu ma mai cert cu ei.. ii las sa trancaneasca. Pun castile pe urechi si adopt o moaca indiferenta si in 3-5 minute pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  5. De obicei ma cert cu ai mei din cauza tigarilor ( pentru ca mereu ma bat la cap sa ma las de ele) si din cauza alcoolului, ca am calcat pe bec de cateva ori ( de mai multe ori).

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil principalul motiv il reprezinta opozitia dintre grija lor exagerata si faptul ca va vad inca ca pe niste copiluti pe de o parte si teribilismul tipic adolescentin pe de alta parte.

    RăspundețiȘtergere