Inca ceva

duminică, 11 iulie 2010

Abc

Am nevoie sa ma descarc cumva , si tu esti singurul , sau nu .. ma mai asculta si catelul meu (saracul , nu are ce face ) , da ... chiar am nevoie de aceasta descarcare .
Niciodata nu am avut mai multa nevoie de cineva care sa ma inteleaga , sa nu ma judece dupa orice cuvant zis gresit , sau dupa orice greseala .
Am crezut ca pot avea incredere in ei , si am fost prea naiva .. pana si cea mai buna prietena a mea , la care tineam enorm .. si care nu ma gandeam ca ma va trada vreodata s-a dovedit a fi ca , ceilalti .
Voi sunteti devina pentru orice lacrima pe care o vars , voi veti plati intr-un final pentru ca am suferit ..
Nu m-am maturizat destul de mult , si trebuie sa ma pun pe treaba ... nu mai are rost sa fiu eu tot timpul aia buna cu cei pe care ii cred " de-ai mei " . Nici un prieten nu va fi niciodata adevarat ,chiar daca ai impresia asta , el te va trada cand te astepti mai putin , cand ai nevoie mai mult de el .

Stiti , o sa ma considerati frustrata sau mai stiu eu cum , dar poate ca nu ma intereseaza , poate ca si parere ta care incearca sa ma faca sa ma simt mult mai nasol decat ma simt momentul de fata ar trebui sa mai astepte putin , sa mi-o transmiti mai incolo , cand nu o sa iti vorbesc foarte urat , intelegi ce zic eu aici ?

Oricum , eu am nevoie doar de tine , da ... de tine !

5 comentarii:

  1. Toţi trecem prin aceasta fază.. Hai nu mai fi supărată :) Ai o îmbrăţişare de la mine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Nana incearca sa treci peste si invata din greseli!
    Nimica nu este intamplator in viata asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti prelua leapsa, daca vrei. E moca :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai, prietenii vor fi mereu de vina, indiferent din ce cauza..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un premiu la mine pe blog,poate te mai îmbunează :P

    RăspundețiȘtergere