Inca ceva

vineri, 20 februarie 2009

Nu te mai suport !

Deci gata , mi`a ajuns . . . asta a fost picatura care a umplut paharu`.
M-am satururat de pupincuristi , de mincinosi , de falsitatea p` care o avetii in voi . . . si e mult mai greu din moment in care toate aceste " calitatii " se regasesc intr`o singura persoana .
Si aceasta persoana are copi fidele , care cica se numesc " best friends " CICA !

Si acu` o mica mare paranteza :
( Chiar simteam din momentu` acela ca se va intampla ceva rau , chiar simteam ca voi sunteti implicate , da` . . . chiar daca ma tot gandeam profund la asta ...am zis ca poate nu suntetii voi , de ce sa va intereseze pe voi secretele mele ? Nu aveam minte , cum adica de ce ? CUM ADICA?
Ia gandeste`te cum m-am simtit cand mi s-a confirmat ca voi ati fost alea ..? Am simtit o ura profunda , imi venea sa va omor , apropo ...l-ati si ars a? da m-am controlat , doar ca.. ...inca am sentimentu` ala ...trebuie sa ma razbun TREBUIE ,..si cand va vad ca veniti la mine si vorbiti asa ...de parca nimic nu s-ar fii intamplat ..hm...stiu ca nu sunteti voi ..nu ma suportatii..si cred ca a-ti observat ..e un sentiment comun ...da macar eu va arat..nu ma ascund...)
Am inchis paranteza.


Nu pot sa cred , nu pot :O , voi chiar incercatii sa pareti victime ..tot eu am vina ca tu nu stiu ce mi-ai facut
?Ehhh , pacat de tine tati , nu o sa reusestii in fata mea ..cel putin ..poate altii te vor crede. . .
Faci p` prostu` sau chiar esti ? Prima optiune sigur , nu esti prost , ai demonstrat de atatea orii . da iti place tie sa o arzi aiurea , sa incerci sa ne aburesti . Hahahaha , atat pot zice...iti place sa`ti batii joc , ai gresit persoana bre , mars la alta masa.
Si am pus punct .
Pentru simplu fapt , ca m-am saturat de voi .



5 comentarii:

  1. Doamne tu Nana :|cat am plans zilele astea ..si uite ca am azuns si aici .in momentu in care am ramas cu 2-3 prieteni acolo .deci toti s-au dovedit pupincuristii .pana si el ..si celalalt el :|De ce toti tin cu copila aia mica si proasta?:|


    Delia :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci cand mi`ai povestit nu`mi venea sa cred.
    in halu asta sa`ti fure si sa`ti arda secretele?
    Da cine se cred ele ma /:)?
    O sa fie altfel.iti promit
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. sa sti ca atunci cand am citit postarea vietzii ma bufnit rasu` da defapt nu trebuia sa rad si sa vomit pentru ca totusi alea prietenele alea ale noastre cred ca ne fac asa pe fatza si ca nu o sa se afle,dar imi pare rau pentru ele s`a aflat si ce s`a intamplat azi a fost doar inceputu` la cearta ce o sa urmeze si o sa vada ele ce o sa se patzeasca ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha..deabea astept..momentu` adevarului..:)
    Sper sa vina cat mai curand..sper !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sti ..toti vrem sa ne razbunam .Si crede`ma ca nici eu nu mai suport unele persoane .Ti`am povestit odata pe mes pe cine urasc cel mai tare .Si e nasol rau de tot ..Hai .mai vorbim .
    Te iubesc mult :) :*

    RăspundețiȘtergere